ヨーグルトスコーン /Yogurt Scones

yogurt scones

ヨーグルトスコーン

栗原はるみさんのスコーンレシピが良いと聞き、それをアレンジして作りました。サクふわっとしたおいしいスコーンです。

<材料>
ホットケーキミックス(国産小麦) 200g
・マーガリン or バター 50g
・とき卵+プレーンヨーグルト 適量(生地の固さを見つつ)

作り方は普通のスコーンと同じ。うーたんの手が温かいので、粉とマーガリンを混ぜるときはフォークで作業しました。オーブン200℃で13分。カンタンです!

Yogurt Scones

This recipe is arranged from the one of Harumi Kurihara. I used the pancake mix. For it's easy to make. These scones are so light and tasty.

≪INGREDIENTS≫
・200g pancake mix
・50g margarine or butter
・1/2 egg, lightly beaten
・50g plain yogurt

When you add beaten egg and yogurt into the mixture, please check the hardness of the dough.