ヨーグルトスコーン /Yogurt Scones
ヨーグルトスコーン
栗原はるみさんのスコーンレシピが良いと聞き、それをアレンジして作りました。サクふわっとしたおいしいスコーンです。
<材料>
・ホットケーキミックス(国産小麦) 200g
・マーガリン or バター 50g
・とき卵+プレーンヨーグルト 適量(生地の固さを見つつ)
作り方は普通のスコーンと同じ。うーたんの手が温かいので、粉とマーガリンを混ぜるときはフォークで作業しました。オーブン200℃で13分。カンタンです!
Yogurt Scones
This recipe is arranged from the one of Harumi Kurihara. I used the pancake mix. For it's easy to make. These scones are so light and tasty.
≪INGREDIENTS≫
・200g pancake mix
・50g margarine or butter
・1/2 egg, lightly beaten
・50g plain yogurt
When you add beaten egg and yogurt into the mixture, please check the hardness of the dough.