ポテトリヨネーズ/Potatoes Lyonnaise

ポテトリヨネーズ


今日は私の大好きなメニュー、ポテトリヨネーズを紹介します。パルシステムの玉ねぎはとても新鮮で、炒めるととりわけ甘みが出ておいしいです。じゃがいも、玉ねぎ、ベーコンの相性は抜群。ぜひ、試してみてくださいね。

<材料>2人分 
・じゃがいも 1個 (今回は小さな新じゃがを10個ほど) 皮をむき、一口サイズにカット 
・玉ねぎ 1/2個 薄切り 
・ハーフサイズベーコン 4枚 1cm幅にカット 
<作り方>
1. 切ったじゃがいもを電子レンジ(根菜コースなど)で茹でます。 
2. マーガリン(バター)を落としたフライパンで、ベーコンと玉ねぎを炒めます。 
3. じゃがいもを加え、塩コショウで味を調えてできあがり。

玉ねぎ 900g 186円
pal*system_パルシステム

Potatoes Lyonnaise

Today, I'd like to introduce one of the most faivorite dishes. It is potatoes lyonnaise. Pal*system's onions are very delicious when theyare sauteed. I love this dish. Now if you have potatoes, onions, bacons,let's try the following recipe!  

≪INGREDIENTS≫ 2 servings
・1 large potatoes (this time, 10 very small potatoes), peeled and diced
・1/2 onions, thinly sliced
・4 half-size bacons, cut into 1cm pieces
≪DERECTION≫
1. After cutting, boil potatoes in a microwave oven.
2. Saute bacon, onions in margarine.
3. Add potatoes, and salt & black pepper.

Onions 900g 186yen
pal*system_パルシステム